Sabine Bonnet
“Al sinds mijn studie heb ik een voorliefde voor het bestuursrecht. Geschillen op dit gebied zal ik op vakkundige wijze voor u aanpakken. Een gespecialiseerd advocaat met hart voor uw zaak, dat is mijn uitgangspunt.”

Sabine Bonnet studeerde Nederlands Recht met specialisatie bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar afstuderen in 1995 werkte zij als gerechtssecretaris bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Amsterdam en als advocaat bij een groot Amsterdams advocatenkantoor. Na enige jaren werkzaam te zijn geweest voor de lokale overheid, keerde Sabine begin 2010 terug in de advocatuur. Met ingang van 1 juli 2014 heeft zij zich aangesloten bij de kostenmaatschap SUEZ advocaten.

Sabine is lid/plaatsvervangend voorzitter van de bezwaarschriftencommissie van de gemeente Lelystad en de gemeente Weesp. Verder geeft zij regelmatig (in company) cursussen op het gebied van het bestuursprocesrecht en het Sociaal Domein (Jeugdwet, WMO 2015/Zvw/Wlz en Participatiewet). Zij is u graag van dienst op één van de volgende gebieden: sociaal domein, algemeen bestuursrecht (vergunningen, handhaving, subsidies, etc.), omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieu), zaken op het raakvlak bestuursrecht-privaatrecht (overheidsaansprakelijkheid, Wet voorkeursrecht Gemeenten, etc.). Behalve op het gebied van het bestuursrecht is Sabine ook werkzaam als BOPZ-advocaat, waarbij zij personen bijstaat die gedwongen zijn opgenomen in een psychiatrische instelling.

Sabine is lid van de Vereniging voor bestuursrecht (VAR) en van de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN).

Telefoon: (085) 88 80 889
Fax: (085) 88 80 884
E-mail: bonnet@suezadvocaten.nl

Aandachtsgebieden:

Overheid en zorg

Print Friendly, PDF & Email