DirkDirk Thuijs Thuijs richt zich vooral op het arbeidsrecht en daaraan verwante rechtsgebieden als pensioenrecht, sociaal verzekeringsrecht, ambtenarenrecht en medezeggenschapsrecht. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam alsmede van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland. Na eerst bij Höcker advocaten te hebben gewerkt is hij sinds 2008 advocaat bij Suez advocaten.

Dirk studeerde in 1996 af aan de Universiteit van Amsterdam. In 2004 heeft hij de Postacademische Leergang Arbeidsrecht succesvol afgerond.

Naast publicaties voor onder meer Euroforum Uitgeverij B.V. en SDU Uitgevers, verzorgt hij diverse (inhouse) trainingen, postacademisch onderwijs voor CPO van de Radboud Universiteit en masterclasses voor RPMS. Deze cursussen en trainingen zijn op het snijvak van het arbeidsrecht en het sociaal verzekeringsrecht. Tot slot is Dirk lid van de Bezwarencommissie Sociaal Plan Stichting Pantar Amsterdam en plv. lid van Bezwarencommissie Pantar Amsterdam.

Dirk is direct, eerlijk en vasthoudend. Of hij nu onderhandelt namens een reclamebureau, of procedeert voor een organisatie uit de welzijnssector, hij kent de cliënt en staat voor zijn zaak.

Telefoon: (085) 88 80 889
Fax: (085) 88 80 884
E-mail: thuijs@suezadvocaten.nl

Aandachtsgebieden:

Onderneming en arbeid

Print Friendly, PDF & Email